Alapanyagok

Magas minőségű alapanyagok, tartósítószer és mindenféle adalék hozzáadása nélkül – ez a titka a Semmi Flanc fagyasztott péksüteményeinek.

Élesztő

Élesztő

Nincs is jobb az élesztővel készült, kelt tészta illatánál, nagyon szeretjük! Édes és sós péksüteményeinkhez budaörsi élesztőt használunk. Ez az egyik titka a Semmi Flanc finomságok szép formájának és megfelelő állagának, méretének.

Alapanyagok - liszt

Liszt

A pásztói Júlia Bio Malom lisztjei 100%-ban adalékanyag-mentes, magas minőségű termékek, amelyeket egy 150 éves malomban, hagyományos módon működtetett berendezések segítségével őrölnek.

Alapanyagok - vaj

Tej és vaj

Tejből és vajból is magas zsírtartalmú alapanyagokat használunk: előbbiból 3,5%-os, utóbbiból pedig 84 % zsírtartalmú kerül a termékekbe. A választásunk nem véletlen, hiszen a magas zsírtartalmú vaj és tej a titka annak, hogy lágyabb, ízesebb, puha állagú legyen a tészta, épp ahogy annak idején a nagyi készítette.

Alapanyagok - töltelékek

Töltelékek

Kiváló minőségű töltelékekkel dolgozunk, a Semmi Flanc péksüteményekben a dió valódi dió, a túró igazi túró, a lekvárok magas gyümölcstartalmúak, a kakaó 22-24%-os Holland kakaó, a juhtúró pedig magas zsírtartalmú, nem kevert készítmény.