Gyakran ismételt kérdések

Mi az előnye a gyorsfagyasztott termékeknek?

Kézműves pékségünk gyorsfagyasztott, sós és édes péksüteményeket gyárt törökbálinti pékműhelyében. A tésztát pékünk készíti, amelyet kelesztés, dagasztás, majd többszöri hajtogatás után sokkolunk, azaz nagy sebességgel lefagyasztunk. Ezzel az eljárással tudjuk elérni azt, hogy a termékek ne igényeljenek semmilyen plusz adalékanyagot vagy tartósítószert, hanem natúr, mindenmentesen kerülhessenek a háztartásokba.

Hogyan tároljuk a termékeket?

A termékeket hagyjuk zacskóban és tegyük egyszerűen a fagyasztóba. Mind a sós, mind az édes pékáruk 6 hónapig megőrzik szavatosságukat.

Hogyan készítsük el a termékeket?

Sütés előtt 10-15 perccel érdemes a fogyasztásra szánt termékeket kivenni a fagyasztóból, majd sütőpapírral borított tepsire felsorakoztatni őket, egy tojással megkenni a tetejüket és 180 fokon (légkeveréses vagy alsó-felső sütés) 20-30 percig sütni.

Ha egy termék kiolvadt, újra fagyaszthatom?

Nem. Ha egy termék teljesen kiolvadt, ne fagyasszuk le újra, inkább süssük meg.

Hol kaphatóak a termékek?

Jelenleg webshopon keresztül rendelhetőek a termékek, a kiszállítás a megrendelés feldolgozása után 48 órán belül történik, díjmentesen. Kiszállítást Törökbálintra, Érdre, Diósdra és Budaörsre vállalunk. A megrendelt péksütemények törökbálinti pékműhelyünknél is átvehetőek, előre egyeztetett időpontban.

Készpénzzel is tudok fizetni?

A termékeket minden esetben online, a megrendeléskor kell fizetni, készpénzes fizetésre nincs lehetőség.

Van rendelési limit?

A minimális rendelési limit 2 000 Ft. Maximális rendelési limit nincsen. 🙂

Maradt még kérdésed?

Lépj velünk kapcsolatba!